Laatste nieuws

Cactussen zijn hot!

Cactussen zijn echt helemaal HOT momenteel. We krijgen er geen genoeg van. Vond jij deze plantjes eerst maar ouderwets? Tegenwoordig zijn ze helemaal Hip en Trendy! Je kunt ze natuurlijk als plant kopen maar ook wij zijn aan de slag gegaan met deze mooie stekelvriendjes en hebben deze verwerkt in verschillende leuke producten.

Het totale aantal soorten cactussen ligt tussen de 1500 en 1800. Misschien net iets teveel om allemaal aan te bieden op onze producten dus we hebben een kleine greep gedaan. Het mooie van onze webshop is wel dat mocht je favoriet er niet tussen wij alles op maat maken dus vrijwel alles mogelijk is.

Neem eens een kijkje in ons thema Cactus en laat je verrassen door ons aanbod! Een kleine greep uit ons assortiment:

Read more...
Halloween

Halloween komt er weer aan, tijd om te griezelen!

Vind jij Halloween ook het leukste griezelfeest van het jaar? Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover! Dan mag je weer verkleed langs de deuren, mensen de stuipen op het lijf jagen en ‘trick or treat’ roepen.

Halloween wordt steeds populairder in Nederland . Daar doe jij toch ook aan mee? Kom alvast in de stemming met onze stickers. Plak ze op het raam en laat iedereen zien dat jij meemoet met het leukste griezelfeest van het jaar. Je kan de stickers ook gebruiken om de etalage van je winkel aan te kleden.

Maak een Halloweenpompoen
Plaats buiten een mooie Halloweenpompoen om het plaatje helemaal af te maken. Nog nooit een pompoen uitgesneden? Lees dan hieronder het stappenplan en ga vandaag nog aan de slag om de mooiste pompoen van de straat te maken!

Wat heb je nodig?

  – Een oranje pompoen
  – Een mes
  – Een lepel of meloenschep
  – Een pen of stift
  – Een waxinelichtje

Hoe ga je te werk?

  1. Zorg voor een grote oranje pompoen
   
  2. Snijd eerst een dakje uit de pompoen. Zorg er wel voor dat het mes schuin naar beneden in de pompoen gestoken wordt. Op deze manier ontstaat er namelijk een dakje dat je er makkelijk uit kunt halen en weer terug in kunt leggen zonder dat het in de pompoen valt.
   
  3. Pak de lepel of meloenschep om de pompoen uit te hollen. Snij zoveel mogelijk vruchtvlees weg zonder door de buitenwand heen te prikken, op deze manier blijft de pompoen het langst mooi.
   
  4. Teken met een pen of stift een halloweenfiguur op de pompoen. Snij voorzichtig langs de getekende lijnen de vorm uit de pompoen.
   
  5. Plaats een waxinelichtje in de pompoen.

 
Happy Halloween!
 

Read more...
muurstickers

Top 5 meest populaire muurstickers van Het Afdrukhuis

Het plakken van muurstickers is een interieur trend die de laatste jaren erg populair is geworden. Je ziet muurstickers in steeds meer soorten en vormen verschijnen in woningen. Stickers kunnen je muren helemaal op laten fleuren en brengen bovendien meer sfeer in huis.

Wij hebben een top 5 samengesteld met onze favorieten muurstickers zodat jij de muren van je woning een andere look kunt geven.

1. Regels op de muur
Muurteksten met de regels van het huis zijn populair. Je kunt zo op een speelse manier duidelijk maken welke regels er in huis gelden. Neem bijvoorbeeld deze badkamer regels.

2. Creëer een dierenbos
Breng vrolijkheid en sfeer in de kinderkamer door gebruik te maken van dierenstickers. Waar ga jij voor? Een dierenbos of misschien wil je wel de big-five op je muur? Het is allemaal mogelijk met onze dierenstickers.

3. Inspirerende quotes
Plak een inspirerende quote op je muur zodat je er elke dag aan herinnerd wordt. In onze webshop kun je een aantal bestaande quotes bestellen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen quote te verzinnen en deze op je muur te plakken.

4. Vier de geboorte van je kind
Vier de geboorte van je kind met onze geboortestickers. Je kunt de stickers op je raam plakken om aan iedereen te laten zien dat jullie wondertje is geboren, maar hoe leuk is het om deze sticker op de muur van de kinderkamer te plakken. Onze betekenis sticker leent zich daar perfect voor.

5. Trapstickers
In een paar minuten tover je een saaie trap om tot een trendy trap met behulp van een trapsticker. De trap wordt zo een echte eyecatcher in je woning.

Read more...
instructievideo

Gemakkelijk stickers plakken met onze instructievideo

Altijd al een sticker op je raam, muur, deur of trap willen hebben, maar het steeds uitstellen omdat je niet weet hoe je deze moet aanbrengen? Dat is vanaf vandaag verleden tijd! Onze instructievideo helpt je stap voor stap bij het aanbrengen van onze stickers.

Regelmatig krijgen wij de vraag van onze klanten hoe ze de stickers het best kunnen plakken. Bij iedere bestelling sturen wij plakinstructies mee (binnenkort ook online!). Op die instructies staat precies beschreven hoe een sticker aangebracht moet worden. Wij begrijpen dat het plakken van de sticker ondanks de instructies best lastig kan zijn. Zeker als je dit voor de eerste keer doet.

Daarom hebben wij nu speciaal voor jullie een instructievideo gemaakt zodat je stap voor stap kunt zien hoe je een sticker het best kunt aanbrengen.

En? Best gemakkelijk toch om een sticker aan te brengen!?
Bestel vandaag nog een van onze leuke stickers en probeer het zelf!

Read more...
nieuwe huisstijl

Het Afdrukhuis heeft een nieuwe huisstijl!

De laatste weken zijn we druk bezig geweest met het ontwerpen en doorvoeren van een nieuwe huisstijl (inclusief nieuw logo). Vandaag kunnen we met trots onze nieuwe stijl aan u presenteren. Het logo hebben we een moderne look gegeven met een trendy-kleur.

Logo-het-Afdrukhuis-DEF-aangepastcmykDe vijf sterren in het logo staan voor:
– Kwaliteit
– Service
– Snelheid
– Creativiteit
– Scherpe tarieven

 

Naast ons vernieuwde logo hebben we er ook voor gezorgd dat de webshop gebruiksvriendelijker is geworden door menu’s en inhoud op een strakke en overzichtelijke manier te laten zien. We hebben niet alleen de techniek en uiterlijk van onze webshop aangepast, ook gaan we regelmatig nieuwe producten online zetten.

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en acties via social media. We zijn actief op Facebook, Twitter en Instagram.

 

 

Read more...