Aan welke voorwaarden moeten mijn foto’s voldoen?

De fotobestanden welke succesvol kunnen worden bewerkt dienen te voldoen aan een minimumresolutie van 150 dpi op het te verwerken formaat.

  • De resolutie van de foto mag niet meer dan 30 megapixels groot zijn.
  • De foto mag niet meer ruimte in beslag nemen dan 20 Megabytes.
  • De foto moet zijn opgeslagen in een JPG bestandsindeling.
  • De foto moet een RGB kleurenprofiel hebben.

De kleinformaat foto afdrukken van het Afdrukhuis zijn in een verhouding van 3:2 waardoor er bij het afdrukken van panorama en vierkant formaat foto’s delen zullen wegvallen.

Bij het sturen van door whatsapp verkregen beelden maar ook uit digitale fotoboeken als Picasa is het zo dat de getoonde foto’s feitelijk pictogrammen zijn. Deze bestanden zijn niet geschikt om te worden afgedrukt. Zorg ervoor dat je ons het originele bestand toe stuurt.

De afdrukformaten worden bepaald aan de hand van de verhouding van je originele foto. Een standaard foto met de verhouding 3:2 geeft keuze uit de afdrukformaten 10×15 cm, 13×18 en 15×23 cm. Voor een vierkante, een panorama of ander formaat foto is het eveneens mogelijk afdrukken te maken. We verzoeken dan het contactformulier in te vullen.

Kan ik in een bestelling meerdere producten plaatsen?

De bij ons te bestellen producten zijn allen op basis van de verwerking van foto’s.

Het maakt voor de bestelling niet uit of het hier foto afdrukken, telefoonhoesjes, canvassen, op bijvoorbeeld slippers of muismatten betreft. Let er wel op dat de aanlevering van de bestanden voor de diverse producten anders kan zijn in verband met de afdrukgrootte.

De aantallen van de foto’s in een bestelling kunnen per foto worden aangegeven. De staffelkorting zal worden berekend over het totaal aantal foto’s.

Hoe weet ik hoe mijn bestelling verloopt?

Na het plaatsen van een bestelling en de ontvangst van het verschuldigde bedrag zal een van onze medewerkers de opdracht in behandeling nemen.

Als een van onze medewerkers de kwaliteit van jouw bestand als ongeschikt beoordeeld betekent dit dat wij hebben geconstateerd dat het bestand niet de kwaliteit gaat opleveren die wij minimaal willen leveren. In dit geval ontvang je een mail waarin dit wordt aangegeven. Het is nu aan jou de keuze of er een nieuw bestand wordt aangeleverd danwel dat er genoegen wordt genomen met een afdruk van lagere kwaliteit.

Wanneer de opdracht is voltooid ontvang je een mail. Dit is de bevestiging dat de bestelling wordt verzonden.

Mocht je een vraag hebben die hiernaast niet vermeld staat, neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. We streven er na om binnen 24 uur een reactie te geven. Van maandag t/m vrijdag zijn wij van 09.00 tot 17.30 uur ook telefonisch te bereiken op (088) 40 00 299.

Stel hier je vraag.