muurstickers

Het plakken van muurstickers is een interieur trend die de laatste jaren erg populair is geworden. Je ziet muurstickers in steeds meer soorten en vormen verschijnen in woningen. Stickers kunnen je muren helemaal op laten fleuren en brengen bovendien meer sfeer in huis.

Wij hebben een top 5 samengesteld met onze favorieten muurstickers zodat jij de muren van je woning een andere look kunt geven.

1. Regels op de muur
Muurteksten met de regels van het huis zijn populair. Je kunt zo op een speelse manier duidelijk maken welke regels er in huis gelden. Neem bijvoorbeeld deze badkamer regels.

2. Creëer een dierenbos
Breng vrolijkheid en sfeer in de kinderkamer door gebruik te maken van dierenstickers. Waar ga jij voor? Een dierenbos of misschien wil je wel de big-five op je muur? Het is allemaal mogelijk met onze dierenstickers.

3. Inspirerende quotes
Plak een inspirerende quote op je muur zodat je er elke dag aan herinnerd wordt. In onze webshop kun je een aantal bestaande quotes bestellen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen quote te verzinnen en deze op je muur te plakken.

4. Vier de geboorte van je kind
Vier de geboorte van je kind met onze geboortestickers. Je kunt de stickers op je raam plakken om aan iedereen te laten zien dat jullie wondertje is geboren, maar hoe leuk is het om deze sticker op de muur van de kinderkamer te plakken. Onze betekenis sticker leent zich daar perfect voor.

5. Trapstickers
In een paar minuten tover je een saaie trap om tot een trendy trap met behulp van een trapsticker. De trap wordt zo een echte eyecatcher in je woning.